Skip to main content
Nieuws

In memoriam twee koorleden

By 27 augustus 2023No Comments

Louis Ywema

Op de vroege zondagmorgen 19 maart is Louis Ywema in het Antonius Ziekenhuis overleden. Dit door een grote hersenbloeding. Louis werd in 2004 lid van het mannenkoor “Cantate Cum Gaudio”. Na de fusie met Credo ging zijn lidmaatschap over naar het christelijk regionaal mannenkoor “Zingend Verbonden”.

Door zijn overlijden verliest het koor een trouw lid. Louis verzuimde bijna nooit op de repetities of de optredens. Hij dacht altijd bescheiden, maar positief mee over zaken die het koor aangingen. Hij had ook een goede band met de medekoorleden.

Het was de wens van hem en zijn vrouw dat het koor op de herdenkingsdienst op 24 maart in uitvaartcentrum “Westermeer” enkele liederen ten gehore zou brengen.

Door zijn overlijden verliezen we een trouw, meelevend koorlid.

 

Hette Regeling

Hette werd in 2008 lid van het mannenkoor “Cantate Cum Gaudio”. Na de fusie werd hij lid van het christelijk regionaal mannenkoor “Zingend Verbonden”. Hette was een trouw en gewaardeerd lid van het koor. Hij zong mee in de bariton partij en ontbrak bijna nooit.

In oktober 2022 kwam hij ten val en brak hierbij zijn bovenbeen. Hette had al langer last van evenwichtsstoornissen. Het herstel ging moeizaam. Enige tijd na de val bleek dat hij een tumor in zijn hoofd had.  Hij kon na de breuk in zijn been niet meer op de repetities aanwezig zijn. Dit deed hem veel verdriet. Zijn gezondheid ging steeds meer achteruit.

Op 6 augustus is Hette op de vroege zondagmorgen overleden. Het was zijn grote wens dat het koor op zijn afscheidsdienst zou zingen. We hebben daar drie van zijn lievelingsliederen gezongen.

Met zijn overlijden verliezen we een enthousiast en meelevend koorlid.